José Combalía
 
EL REI DELS TAPS
EL TAP CORONA

Senzillesa, estanquitat, fiabilitat, practicitat, qualitat, costos reduïts… són molts els beneficis i avantatges que ofereix el tap corona, una solució imprescindible per al tancament d’ampolles de vidre que, per les seves propietats i aplicacions, segueix sent avui dia indispensable per a la indústria de la beguda. Un complement sostenible i 100% reciclable que, a més, és funcional i personalitzable, podent-se utilitzar per a fins promocionals, d’imatge o, inclús també, per al col·leccionisme.

fiabilitat
disseny
sostenibilitat

LA NOSTRA MARCA

Sota la marca UNIC produïm taps corona per a més de 250 clients nacionals i internacionals, sent la nostra presència en el mercat constant i creixent des de la fundació de l’empresa. Actualment ocupem una posició de lideratge en el sector.

ELS NOSTRES TAPS
Fabriquem taps corona de 26mm i 29mm de diàmetre per a embotelladors de tot tipus de begudes, ja siguin aigües minerals, cerveses, refrescos, sucs, lactis, caves o vins escumosos. A continuació mostrem les característiques i especificacions corresponents a cada un d’aquests models. Per a més informació, no dubteu a contactar-nos.
26mm
Ala mitja (h = 6,00 mm.)
Material: TFS / ETP
Junta: PVC / PVC FREE / BO / Scavenger / Esterilització

Veure especificacions
29mm
Material: TFS / ETP / INOX / AL
Junta: PVC / PVC FREE / BO / Scavenger / Polietilè


Veure especificacions
L’ACER
EL MATERIAL
L’acer és el principal material que utilitzem en la fabricació de taps corona. Altament resistent, aquest robust metall evita la corrosió i ofereix excel·lents propietats per garantir un perfecte segellat i una magnífica preservació i protecció de la beguda, aïllant-la per complet de factors externs i ambientals com la llum, la calor, l’olor, l’oxigen o la humitat, entre molts d’altres. Els nostres taps són fabricats amb acer recobert de crom (TFS), acer recobert d’estany (ETP), acer inoxidable i, també, alumini.
Personalitza els teus taps
Imprimir taps corona ajuda a enfortir la imatge de marca i el compromís amb el client. A José Combalía apliquem el sistema d’impressió litogràfica, tant a l’interior com a l’exterior del tap, per crear i adaptar dissenys i codis promocionals personalitzats que cridin l’atenció del consumidor i el fidelitzin.
IDEAL
per a qualsevol ampolla
Els nostres taps estan dissenyats per assegurar un segellat a pressió completament estanc en qualsevol ampolla de vidre que contingui algun tipus de beguda, ja sigui carbonatada (amb gas) o natural (sense gas). Utilitzem els materials i processos de fabricació i control més avançats del mercat per garantir el frescor i el sabor de la beguda, durant més temps.
el tap icònic
Inventat per William Painter el 1892, el tap corona és una icona de disseny i simplicitat que, encara avui, en ple segle XXI, segueix sent una solució de tancament única i inimitable.
PROCÉS DE PRODUCCIÓ
1
DISSENY
A partir de l’art final, procedim a la realització de les mostres físiques per a l’aprovació del client i el seu posterior llançament litogràfic.
2
LITOGRAFIA
Apliquem la impressió litogràfica i els vernissos interiors i exteriors d’acabat mitjançant sistemes offset de ràpida producció.
3
TROQUEL·LAT
Formem el taps amb premses SACMI d’última generació que milloren la qualitat del producte i la seguretat de l’operador.
4
ENSAMBLATGE
Adherim les juntes de segellat amb màquines SACMI (amb sistemes de control de visió integrat), dissenyades específicament per maximitzar la productivitat.
5
EMBALATGE
Introduïm els taps acabats en caixes de cartró, octavins o silotainers, i els emmagatzemem en condicions seques i netes per a la seva posterior expedició.
ENS ADAPTEM A LES NECESSITATS DELS NOSTRES CLIENTS
ENS ADAPTEM A LES NECESSITATS DELS NOSTRES CLIENTS
EMBALATGES RECICLABLES
EMBALATGES RECICLABLES
CAIXA
394mm x 294mm x 384mm
Capacitat: 6.500 - 10.500 unitats
RECICLABLE
OCTAVÍ
1800mm x 1200mm x 1000mm
Capacitat: 400.000 unitats
RECICLABLE
SILOTAINER
1245mm x 1200mm x 1000mm
Capacitat: 125.000 - 200.000 unitats
REUTILITZABLE & RECICLABLE


Polígon Industrial SKOL
Carretera C-35, Km. 65
17451 Sant Feliu de Buixalleu - Girona
Espanya


Empresa associada a
© 2021 JOSÉ COMBALÍA S.A.
Avís Legal · Política de privacitat · Política de cookies
Designed&Developed by LaGranWilly